Lejlighed i Spanien

lejlighed i Spanien Ny og moderne ferielejlighed på Hacienda Riquelme Golf Resort, beliggende i Costa Calida/Murcia området syd for Alicante. Området er kendt for sine mere end 300 dage med sol om året og er af WHO udnævnt til at have Europas sundeste klima. Populært kalder man også området for ”Europas køkkenhave”.

Lejligheden, som er fra årsskiftet 2007/2008, ligger på 2. sal, er på 67 m2 og indeholder 2 soveværelser, køkken, badeværelse, stue samt 1 stor sydvendt terrasse på 27 m2 og 1 nordvendt terrasse på 9 m2. I kælderen er der egen parkeringsplads og elevator til lejligheden.

Fra lejligheden er der udsigt over hele resortet og 4 af hullerne på golfbanen, som er designet af Jack Nicklaus. Havet ved Mar Menor kan skimtes 15 km væk. Endvidere er der udsigt til bjergene ved Murcia.

Hvis man er til en aktiv ferie i frisk luft, så byder resortet på en masse forskellige aktiviteter – golf, tennis, løb, fodbold, svømning osv. Samtidig giver lejligheden mulighed for at slappe af i rolige og idylliske omgivelser, hvor der er tænkt på det meste.

Endvidere giver området for masser af muligheder alle former for vandsport, sejlads og badning i enten lagunen Mar Menor eller direkte i Middelhavet, ligesom landskabet er ideelt for gode cykelture. Derudover kan det anbefales at udforske egnens mange delikatesser.